Mgr. Petr Kořenek

  • SOCDEM
  • Vsetín
  • zastupitel města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,93. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.04.2014 14:33:39 - petr lexa

3 otázky k ČSSD

Jste jeden z mála, co odpovídá na všechny dotazy, za což si vás vážím. Jako váš volič mám také několik otázek k událostem posledních dnů. Co říkáte na rozhodnutí hejtmanů Novotného a Běhounka? Co říkáte na obvinění vašich kolegů z Ústeckého kraje a bude případně hlasovat pro vydání Kailové? A třetí otázka zní, co říkáte na návrh kolegy Dienstbiera na adopci dětí homosexuály?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.04.2014 14:11:08 - Mgr. Petr Kořenek
Co říkáte na rozhodnutí hejtmanů Novotného a Běhounka?

Považuji to za výsostně jejich rozhodnutí. Kdyby nebyli hejtmani na kandidátce a nebyla vidět jejich výborná  práce, pak ani výsledky ve volbách by nebyly takové, jaké jsou.  Souhlasím s tím, že propojení politiky obcí a krajů je užitečné. Prosím, jedná se o můj soukromý názor.

 Co říkáte na obvinění vašich kolegů z Ústeckého kraje a bude případně hlasovat pro vydání Kailové?

Omlouvám se, ale nevyjadřuji se k věcem o kterých nic nevím. Kolik osob bylo v radě a kolik je obviněno? Co je na tom divného?
 A třetí otázka zní, co říkáte na návrh kolegy Dienstbiera na adopci dětí homosexuály?

Vždy je na prvním místě zájem dítěte a pak zájem dospělých. Rád si poslechnu odbornou debatu. V tuto chvíli je můj postoj velmi neutrální.