MUDr. Jitka Chalánková

  • Prostějov
  • senátorka
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,1. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.04.2014 9:20:26 - Filištín

Starý zákon verus Nový zákon.

Porovnáte li Starý a Nový zákon tak pode Nového už je zakázáno zabíjet. Izraelský národ je z hlediska rozpínavosti nejagresivnější. Muslimové jsou fanatici v oblasti náboženských válek. Jsem ateista, ale z pozice morálky je mi křesťanství blízké i když se nemodlím. Jak se stavíte k ateismu a lidem co se nechtějí vázat na společenská hnutí? Na serveru Sousedé jsem založil SHS = společenstvo hospodářské soutěže, šla byste do toho? Jak vidíte zdokonalování genetického fondu Českého obyvatelstva? Připustíte reprodukci cíleným výběrem jako způsob zrychlení vývoje lidstva? Víte, že hezké ženy mají dle statistik více dětí? Jak byste rozhodovala o reprodukci dětí ze zkumavky?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.04.2014 8:45:37 - MUDr. Jitka Chalánková
Prave mám pripravenu k podani Novelu zakona o specifickych zdravotnich sluzbach- regulace anonymniho darcovstvi. Jde o novelu zpracovanou podle platnych zakonu v zahranici. Nikde v Evrope neni takova moznost anonymniho darcovstvi. S ohledem na deti povazuji tuto praxi za nespravnou. A je treba také hovorit o reprodukcnim zdravi mladych zen- anonymnich darkyn vajicek.                       
Jitka Chalankova