Mgr. Richard Brabec

  • ANO 2011
  • Jihočeský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,47. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.05.2014 9:58:24 - Božena G.

ministr

Kromě pár tiskovek, nejste moc vidět. Čím to? Chápu, že funkce je náročná, ale slibovali jste, že něco změníte pro občany. Jak, když odmítáte odpovídat na dotazy? Vím, že vám nyní preference rostou a zřejmě si myslíte, že to nemáte za potřební? Ale všechno krásné jednou končí? A zpytovat svědomí pozdě, může znamenat váš konec. Příkladem jsou nové strany v poslední době

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.07.2014 11:30:19 - Mgr. Richard Brabec

Dobrý den.

Víte, já nejsem na ty koláče - nijak se nesnažím o mediální publicitu. Co si hlídám, jsou výsledky mé práce. Cením věcí, které nejsou tolik vidět, ale znamenají velký finanční přínos. Přes všechny obtíže se Ministerstvu životního prostředí daří snižovat obří ztrátu v čerpání peněz z Operačního programu Životní prostředí, kterou jsme zdědili. Myslím, že každé nenávratně ztracené koruny je škoda (v tomto případě jde o tři až čtyři miliardy korun). A máte pravdu, že třeba příprava dobrých a promyšlených zákonů prostě chce svůj čas. Na druhou stranu pevně věřím, že pokud nepolevíme v tlaku, tak nakonec ty klíčové, pro lidi potřebné věci postupně protlačíme i přes přirozený odpor prostředí vůči změnám.