Mgr. Simeon Popov

zastupitel MČ Praha 3
  • TOP 09
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

19.05.2014 10:36:15 - Libor Lorenc

Extremismus...

Dobrý den!
Můžete mi vysvětlit co je to ten váš extremismus?? To jako to, že chci, aby všichni dodržovali zákony ČR. A všichni se chovali slušně? A aby nebylo měřeno dvojím metrem? A nebyly zvýhodňovány jedni na úkor druhých? To je ten Váš extremismus? Prosím Vás. Já chci, aby se moje děti nebáli jít ven, že je tam přepadne nějaké monstrum či feťák a nevrátí se mi domů. Nekamarádíte se s Kocábem? Díky za odpověď! Lorenc L. Šternberk člen DSSS A to platím daně, chodím do práce a starám se o svoji rodinu!!!

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.05.2014 1:47:45 - Mgr. Simeon Popov

Dobrý den, nezpochybňuji, že zákony platí pro všechny stejně. Poukazuji pouze na nebezpečí zobecňování a poukazování plošně na určité skupiny lidí, které by údajně měly být nositeli negativních jevů ve společnosti. To, že něco nefunguje, není možné tedy zjednodušeně sjednotit do jedné množiny přesně neurčených osob. Většinou je zde více faktorů, avšak vždy individuálně určitelných, tj. neplatí to ONI. Otázku za otázku: "Co dle Vás v historii, ale i v současnosti, přinesla jakákoli forma nesnášenlivosti?" O feťácích jsem nepsal, to je problém jiný. Závěrem, daně platím i já, starám se o rodinu a pro společnost se snažím dělat i něco navíc.