Mirek Topolánek

Kandidát na prezidenta v roce 2018
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,28. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.06.2014 12:23:26 - fotrik

Což zkusit stejnou řeku.

Dobrý den, Važený pane Topolánku.
V sobotních (31.5.) LN, jsem si četl rozhovor s J. Zahradilem, (ostatně docela dobrý, stojí za přečtení), kde na závěr přisuzuje ODS do roku 2017 opozici a pak to prý (snad) poleze po procentech. Lézt se ovšem dá oběma směry…
Není to tak dávno, co rovněž v LN, István Léko zmínil Váš, ve vztahu k ODS určitý záměr, respektive návrat. Dlužno říci, uvítal bych to. Vlastně vše skončilo nešťastně, díky Ranicovi, Swippelovi, Tlustému, Zubové a Jakubkové, pak zase Melčák a ÚS, tedy žádný Váš osobní, neodpustitelný počin a s touto skutečností se dá vstoupit třeba i do stejné řeky. Ostatně, kdo bude tvrdit že není stejná? Voliči. Petr Fiala je bezvadný předseda ODS, ale není vidět, prostě media ho přehlížejí a ještě stále si v nich rád do ODS kopne. A voliči teď potřebují nějakou „pecku“ a jsem přesvědčen, že Váš návrat by pecka byla a ostatně, máte mezi voliči ještě spoustu příznivců. Teď je k tomu docela vhodná doba. Za to "béčko" ODS, jim to dlužíte. Takže?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.