ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.06.2014 10:17:53 - mykeš

vláda

Co říkáte na fungování vlády, která se nejdříve na něčem dohodne a pak řeší, jestli to tak vlastně mělo být? Kolik času ji dáváte?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.06.2014 15:35:32 - Marek Černoch

Dobrý den.

 Systém pokus - omyl mě moc nesedí. Je to o nějakém programovém prohlášení vlády a to by měla vláda držet. Oceňuji, že pan Babiš když dojde na lámání chleba řekne alespoň "..byla to chyba" a nesnaží se jak to známe z dřívějších dob házet vinu na všechny ostatní, popřípadě o tom co se nepovedlo mlčet, ale to vládu neomlouvá protože lidi v této zemi nejsou pokusní králíci. Kroky které se dělají, musí být promyšlené. Když pak paní Marvanová říká, jak to ve skutečnosti na úřadech vypadá, že vláda se ke svému programu vlastně nemá, je cosi špatně:).

Myslím, že vláda vydrží a hlavně,  měla by vydržet a snažit se "makat". Lidé jsou po všech těch turbulencích rádi, že je chvíli klid a alespoň nějaká stabilita.