Prof. JUDr. Helena Válková, CSc.

  • ANO 2011
  • Středočeský kraj
  • poslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,26. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

08.06.2014 19:53:18 - JayneS

JAK MŮŽETE ŘÍKAT , ŽE SOUDY PRACUJÍ DOBŘE????

Už je tomu víc jak 4 roky kdy nám byl podvodníkem exekutorem ukraden dům, pak přišel na řadu uplacený soudce v České Lípě, úplatný soud v Ústí nad Labem to vrátil do Lípy, kde úplatný soudce spis ztratil, pak pon stížnosti na Nejvyšší soud přeloženo na soud do Litoměřic - tam další úplatná krysa v taláru, další stížnost, další přeloženi do Chomutova .- tam jsem soud po 4 letech vyhráli v plném rozsahu, zloději se odvolali a už to zase leží na tom mafiánském krajském soudě v Ústí nad Labem, po 4 měsících co to tam leželo,a přišlo na jednání tak ta krysa v taláru tam ztratili kus spisu a opět odloženo....a nán 4 roky bydlí v našem domě někdo jiný...>jaké soudy máte na mysli že pracují dobře, tohle není právní stát , tohle je odporná korupční džungle!!!! Kdy s tím začnete něco dělat a přestanete jen brát prachy za nic???

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.06.2014 21:52:38 - Prof. JUDr. Helena Válková, CSc.
Dobrý den, určitě nesdílím názor, že všechny soudu pracují bezchybně. Z pozice ministryně spravedlnosti i dříve z pozice profesorky trestního práva, která práci justice dlouhodobě sleduje, je mi známa řada excesů soudní moci. Máte-li nějaké podezření ze selhání konkrétního soudce, obraťte se prosím i s příslušnými dokumenty na Ministerstvo spravedlnosti.