Ing. František Laudát

Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

09.06.2014 11:01:35 - xaver.mirek

volby v Praze

Co je pravdy na tom, že se v Praze štěpí kandidátka TOP 09? Kalousek sice tvrdí, že jsou STAN bez vás ztracení, ale aby to nebylo naopak…

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

13.06.2014 10:03:00 - Ing. František Laudát
TOP 09 v Praze se neštěpí. Zaznamenal jsem trochu nervozitu, protože 23. června se mají schvalovat kandidátky, zejména ta do ZHMP. Takto to probíhalo a probíhá ve všech stranách a hnutích. Bohužel některá média v majetku předsedy hnutí ANO záležitost nafukují a jejich informace musíte brát hodně s rezervou. Ale ještě mě napadá, jak se může štěpit kandidátka, která ještě není sestavena? Nezaznamenal jsem, že  Kalousek řekl něco o ztraceném STANu. Komunální a krajskou úroveň  se Starosty neřeším a na celostátní úrovni vycházím se všemi jejich poslanci skvěle. Jenom mně je líto, že Standa Polčák odchází do Bruselu. Hodně jsem si cenil jeho práce ve Sněmovně a náš osobní vztah. No, jde za lepším. Pokud se týká výhledu, myslím si, že současná vláda to tak poničí, že voliči se vrátí k větší podpoře TOP 09. Zatím vláda pro to dělá vše, jen veřejnost zatím vyčkává. Ve Sněmovně se to již ukazuje v dost nepříjemné podobě.  Platí, že pokud chcete uspět na krajské úrovni, je dobré  být vidět v celostátní politice. A to Starostům při vší skromnosti zajišťuje TOP 09. Pokud se rozhodnou jít v budoucnu vlastní cestou, je jen otázkou času, než z republikové scény zmizí. Ale tohle je můj osobní názor a nikomu ho nevnucuji.