Mgr. Libor Michálek, MPA

  • BPP
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,12. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

24.06.2014 10:53:44 - nodřej kvapný

dotaz

Zajímala by mě vaše reakce na následující: „Doporučuji panu ministrovi nesvádět problém na předchozí vlády. Stačí zajít si do Senátu za jedním senátorem-kariérním udavačem (dříve šéfem SFŽP). Tam najde viníka mnohaměsíčního bezdůvodného faktického zastavení čerpání prostředků z OPŽP, které zavinil svými vymyšlenými udáními, svou totální neschopností a bezpříkladným práskáním v Bruselu. Škody tohoto `odborníka` způsobené jeho působením ve státní správě jdou do miliard." Děkuji

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.07.2014 15:19:47 - Mgr. Libor Michálek, MPA

Doporučuji panu Drobilovi seznámit se s odbornými dokumenty, které analyzují důvody nečerpání z fondů EU- viz např.:


http://www.libormichalek.cz/lang_cs/aktualita/72.html


Nevím, jestli bude pan Drobil někdy schopen rozlišit mezi pojmy udavač a whistleblower nebo mezi udáním a podnětem ke zvýšení transparentnosti. Jedno je ale jisté. Pan Drobil nemůže prokázat své vymyšlené tvrzení, že jsem státní správě způsobil miliardové škody. Tento „odborník“ na OPŽP zřejmě nepochopil, že Brusel nedal Praze dotaci 6 miliard na čističku kvůli Michálkovi, ale kvůli nesplnění podmínek přijatelnosti stanovených EK. Já naopak mohu nahrávkou prokázat, že mi pan exministr nabízel „udělat si projekt za miliardu“, když budu skákat, jak bude on (neférově) pískat. To, že státní zástupkyně nevyhodnotila jeho nabídku jako korupční, svědčí o její neschopnosti (nebo neochotě se věcí zabývat).