Tomio Okamura

Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • SPD
  • Moravskoslezský kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,92. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.06.2014 22:32:01 - Jana Kolouchová

Ukrajina

Dobrý den, jako Vaše volička jsem velmi zklamaná, že jsem od Vás neslyšela odsouzení genocidy na východní Ukrajině a fašistického Kyjeva. Vadí mi, že média (hlavně ČT placená z našich peněz) lživě nás občany informují a nikomu to nevadí, přitom kdo chce, tak si na internetu může vyhledat spoustu informací a udělat si obrázek co se tam děje, např. Oděsa. Vadí mi vyloženě štvavá kampaň proti Rusku-rádoby agresora. Co je potom NATO a USA? Vždyť NATO již dávno není obranná aliance, ale opravdový agresor. A kde končí "národní zájmy USA"? Jako občanka tohoto státu jsem proti rozmisťování vojsk NATO v naší republice,jsem proti tomu, aby naše děti někdy musely položit život za národní zájmy USA!Nevím, ale vypadá to, že jim jde jenom o vyvolání válečného konfliktu v Evropě. Doufám, že se nikdy nedožiji "humanitárního bombardování" naší země nebo našich sousedů jako tomu bylo v Jugoslávii Apeluji na Vás, jaké mého představitele v PS,aby jste k těmto věcem zaujal objektivní postoj.Jana Kolouchová

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.07.2014 11:18:55 - Tomio Okamura
Omluvte mě, ale dovolte mi vyjádřit také naše zklamání - bylo by dobré si vždy zjistit, jak se věci mají, než se pustíte do kritiky. Úsvit a naši poslanci jsou jedni z mála, kdo od počátku krize v Kyjevě a na Ukrajině zcela jasně a mnohokrát vyjádřili kritiku EU, USA a fašistických bojůvek z Majdanu. Náš poslanec Milan Šarapatka byl dokonce několikrát na Ukrajině jako pozorovatel (např. při referendu na Krymu) a veřejně potvrdil demokratičnost jak referenda, tak i vyvracel mnohé lži a mýty v mainstreamových médiích. Také já jsem opakovaně kritizoval mediální lhaní o dění na Ukrajině. A jsem samozřejmě rád, že vy jako náš volič máte stejný pohled. Děkuji.