Ing. František Laudát

Předseda Klubu angažovaných nestraníků (KAN)
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,61. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.07.2014 12:34:40 - viml martin

rozpočet a daně

Vy jste spokojen s návrhem rozpočtu a změnami v systému daní? Podpoříte současné návrhy vlády jako opozice? Jednají s vámi o tom? Mě totiž nejvíc vadí, že se s každou vládou vše mění, na čemž máte vinu i vy. nebo vy si myslíte, že jste nepodcenili v minulém volebním období diskuzi s opozicí a občany? Viml

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.07.2014 10:53:23 - Ing. František Laudát
Letošní rozpočet jsem nepodpořil. Je nezodpovědný zbytečně utrácí. Rozpočet na příští rok ještě není. Do Sněmovny by měl přijít v září. Jsem zvědavý, s čím nepolitik  Babiš přijde. Poslední rozpočet kalouska skončil deficitem 82 miliard. Zatím pan Babiš říká, že plánuje deficit 112 miliard. QA to na rozdíl od minulých roků ekonomika roste. Na ničem vinu nemám. ČSSD se chovala stylem, že ani tato země není jejich (ve smyslu občanském). Také byste ve stenozáznamech asi našel moje vyjádření, že tato země není jejich. Oni se prostě na ničem nechtěli dohodnout a občany přesvědčovali o tom, že je tady strašně zle. Diskuzi s občany musí vést především vláda. To má jinou váhu, než když to dělá poslanec. Ale obávám se, že výsledek by byl stejný. Celý svět je zmítán dluhovými krizemi, jejichž podstatou je snaha utrácet peníze, které ekonomika není schopna vytvořit. Dokonce si půjčují od svých dětí. Co s tím naděláte?  Na rozdíl od dřívější  opozice bez mrknutí schvalujeme  užitečné zákony. Nebudeme ale zvedat ruku pro utrácení peněz, rozpočtovou neodpovědnost, zákony omezující svobodu apod. Od toho jsme stranou s jasným pravicovým konzervativním pohledem na svět.