Tomáš Vendiš

lídr kandidátky do zastupitelstva ÚMO Plzeň 2 - Slovany
  • Svobodní
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,97. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

10.07.2014 13:27:38 - V.Koloušek

volby

Jakou šanci dáváte Svobodným ve volbách? A s jakými tématy do komunálních voleb jdete? Váš program pro poslední volby byl postaven spíše na kritice systému, bude to tak i v komunálních volbách?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.07.2014 11:20:34 - Tomáš Vendiš
Dobrý den,
šance na úspěch v komunálních volbách si nedovolím odhadovat. Určitě Svobodným přispěje vyšší povědomí voličů díky zisku mandátu Petra Macha ve volbách do Evropského parlamentu.Na programu do komunálních voleb intenzivně pracujeme, probíhají pracovní porady, ladíme detaily. Nerad bych zde program představoval dříve, než bude oficiálně schválen a poté oznámen na připravované tiskové konferenci.Každopádně určitě bude v souladu s idejemi Svobodných - nechat peníze občanů občanům, minimalizovat moc úřadů a úředníků, kladně hospodařit, podporovat podnikatele atd.Ke komunálním volbám dále připravujeme speciální webové stránky, kde bude program prezentován a detailněji rozveden.Sledujte náš web http://www.svobodneplzensko.cz, kde se včas dozvíte všechny informace.
Děkuji a zdravím,
Tomáš Vendiš.