prof. PhDr. Jan Keller, CSc.

  • SOCDEM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,86. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

18.07.2014 17:47:26 - Lulek z Bystřice

církevní restituce

Jakou šanci dáváte domu, že se EP bude zabývat církevními restitucemi u nás? A nevypadáme tak s prominutím jak naprostí hlupáci, když si své problémy neumíme vyřešit na národní úrovni? Nehledě na to, že řešení restitucí bylo prioritou ČSSD před předčasnými volbami a do teď se na nic nezmohla a vy se nyní obracíte na Brusel…Ještě by mě zajímalo, zda je to nápad z vaší hlavy?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

18.07.2014 20:20:51 - prof. PhDr. Jan Keller, CSc.
Evropský parlament se nebude zabývat církevními restitucemi u nás. Pouze se Evropská komise vyjádří k tomu, zda jsou v souladu s evropským právem. Nic více, ale také nic méně.

Ujišťuji vás, že v souvislosti s mým dotazem komisi nevypadáme jako naprostí hlupáci. Jako naprostí hlupáci a možná jako něco ještě horšího vypadáme, když propašujeme církevní restituce naším parlamentem s pomocí člověka vytaženého za tímto účelem dočasně z kriminálu. Nezlobte se, ale já se s takovými praktikami smiřovat nebudu. Ptejte se ČSSD na její postoj, já se cítím být zavázán voličům, kteří mi dali svůj hlas a kteří v naprosté většině s církevními restitucemi v jejich současné podobě nesouhlasili a nesouhlasí. Přiznám se, že je to můj nápad a že od něho neodstoupím.