MUDr. Jiří Běhounek

kraj Vysočina
  • SOCDEM
  • Vysočina
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,53. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.07.2014 12:50:46 - V.Koloušek

III.

Opět děkuji za odpověď. Bohužel já si myslím, že dnes více než schopnost lidí rozhodují konexe, které mají. Podle mě je řada schopných lidí, ale malá pravděpodobnost, že budou mít šanci se prosadit. Není to ale jen problém politiky a skutečnost že ta nejlépe placená místa zastává pár vyvolených se rozevírá propast mezi bohatými a chudými. Abych to uzavřel, s vaším názorem moc nesouhlasím, ale vážím si toho, že jste se mnou o problému diskutoval a nedělal mrtvého brouka.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

24.07.2014 9:12:30 - MUDr. Jiří Běhounek
Vážený pane Koloušku

Srdečně Vás zdravím a nesmírně oceňuji Vaše korektní připomínky a prosazování názorů diskuzí. Máte plné právo se mnou nesouhlasit. Nebudu komentovat vše co  jsem se snažil během života vykonat, jen sdělím, že v jistém smyslu pravdu máte. A to v tom, že bohužel v naší současné společnosti není tah na branku, snaha věci řešit nebo i vyřešit, ale stále hledat lehčí, mnohdy slepé cesty. Svým angažmá jsem chtěl změně pomoci, na kraji se mi to snad podařilo-viz výsledky Vysočiny, v PS je to mnohem obtížnější.

Přeji Vám mnoho zdraví a sil a ještě jednou děkuji s pozdravem

MUDr. Jiří Běhounek

hejtman Kraje Vysočina