MUDr. Jan Hýsek

EET je zjevně zbytečný zákon. Proč ho MFČR tak moc chce?
  • DOMA
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,76. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.07.2014 9:28:32 - jana HK

primátor

Co říkáte na toto? http://www.parlamentnilisty.cz/arena/monitor/Firma-dostava-od-mesta-zakazky-pro-primatora-ma-tisknout-zadarmo-predvolebni-noviny-326067. Jana z Hradce

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

26.07.2014 0:25:16 - MUDr. Jan Hýsek
 Dobrý den Jano, probírali jsme to s kolegy z DOMA v Hradci a přijde nám ten článek být nepřesvědčivý a málo podložený. Vás ten článek přesvědčil o tom, že primátor Fink se něčeho dopustil? Mne ne. Ať autorka článku téma ještě více nastuduje a přidá na argumentaci. Co se týče řekněme dvojcestné komunikace ze strany ODS, k tomu bych se dovolil nevyjadřovat. To je věcí ODS. Jako DOMA v Hradci, které se hodlá účastnit komunálních voleb 2014, bychom se chtěli zaměřit na ukazování toho, co v HK nefunguje a nebo by mohlo fungovat lépe a chceme ukazovat možná řešení. Jít konstruktivně a pozitivně. Neútočit na politické konkurenty. A snad ještě k vedení radnice za vlády pana Finka - podle mne se situace v Hradci přeci jenom za poslední čtyři roky o něco vylepšila. To musím uznat i když si s panem Finkem ve volbách vlastně budeme konkurovat.