Mgr. Stanislav Huml

Zemřel 28. prosince 2021
  • SOCDEM
  • Brandýs nad Labem-Stará Boleslav
  • zastupitel obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,98. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.07.2014 19:15:43 - kiravok

Poslanec Urban

je socdemák nebo agent TOPáků či ODSáků? Za ten podraz mu jistě dobře zaplatili, stejně jako za ty solární elektrárny.... Divím se, že mu někdo od Vás je schopen podat ruku....
Jaký ten pán vlastně je?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

25.07.2014 19:40:03 - Mgr. Stanislav Huml
Návrh Milana Urbana jsem ve stejném znění hlasoval již potřetí. Minimálně jednou jsem byl také mezi předkladateli. Pravda 2x to bylo v době, kdy jsme byli v opozici. Přesto si myslím, že má svou logiku. Nevěřím vybafnutému číslu minus 14 miliard. Podle všeho ani ministr financí nevěděl, bezprostředně po hlasování, o kolik by teoreticky rozpočet mohl přijít, to číslo je čistá fabulace, nezapracovává zvýšení spotřeby a tím větší výběr daně. Zkušenost ze Slovenska není tak stará. Znamená i snížení ceny dopravy a tím snížení ceny všech komodit na trhu.Když byl podán návrh potřetí, zdržel jsem se při hlasování (poprvé ve středu i podruhé dnes) zcela vědomě. Jen jsem ukázněně plnil koaliční dohodu, vydírán tím, že jinak by nedošlo k zvýšení platů policistů, hasičů a učitelů.Nehlasoval jsem však poprvé ani podruhé pro znovuzavedení tzv. zelené nafty. Tedy pro zákon jako celek.  Refundovat se dá zemědělcům jinak a zelená nafta povede jen k podvodům.Milana Urbana nepodezřívám z kolaborace s ODS a TOP 09. Podle jeho vlastního vyjádření před podáním svého návrhu věc konzultoval s vedením strany. Nikdo to zatím nepopřel.