Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

26.07.2014 9:54:30 - občanka ČR

Co v té sněmovně děláte?

Podle Zbořila (řekl včera v Událostech) by kvůli patáliím, které se odehráli při hlasování ve sněmovně očekával vaši rezignaci, prý svou práci nezvládáte, když nejste schopen před hlasováním obejít poslance a hlasování s nimi probrat. Vnímáte to jako své selhání? Já to nechápu. Nejste ve sněmovně a většina vašich kolegů žádnými nováčky. trochu to na mě působí jak nemoc z horka, ale je divné, že ji měla jen část poslanců ČSSD...

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.07.2014 23:09:39 - Ing. Antonín Seďa
 Hezký večer.Přiznám se,že otázce moc nerozumím,protože práci poslance zvládám.Já jsem přesně věděl o čem hlasují a myslím si,že snížení spotřební daně jde správnou cestou.Nicméně připouštím,že ANO 2011 a pan ministr Babiš ještě nemá ve všem jasno.Chce to novou analýzu dopadů,nejen propadu příjmů,ale i zvýšení daní a tržeb.Já mám čistě svědomí,jelikož hlasování poslanců ČSSD nebylo závazné.Pan Zbořil by měl někdy více argumentovat fakty a ne se spoléhat na de dedukci a odhady.O tom politika není.