ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.07.2014 10:07:35 - aneta J.

volby

I když se snažím být objektivní, nevidím za Hudečkem nic dobrého, co by udělal pro Pražany. Zajímaly by mě dvě věci, zda kampaň budete dělat i v různých městských částech Prahy a za druhé, s kým byste případně na magistrátu spolupracovali? Zatím mi to přijde, že máte nejblíž ke KSČM, ale ta podle mě v Praze nemá šanci a koalicí s ní zde byste se odepsali

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

29.07.2014 21:51:14 - Marek Černoch

Dobrý večer.

Taky nevím, prý skvěle tančí :-). Ale vážně. Kandidátku stavíme zatím v 7 MČ. Pokud jde o koalice, tak klišé říká, že se dělají až po volbách. My jsme hnutí, které řeší problémy občanů a s tím jdeme i do volebního boje.. Pokud jde o KSČM, tak nesouhlasím s názorem, že k nim máme nejblíže. Nejblíže chceme mít k lidem jako takovým a k tomu patří například i řešení sociálních problémů, jako jsou místa ve školkách nebo nízko-nákladové bydlení pro mladé rodiny a seniory. Stejně tak je důležitá podpora živnostníků, podnikatelů, kteří bojují zase s jinými problémy – třeba s byrokracií atd. Rozvoj města je třeba řešit ve všech oblastech.

Myslím, že nová hnutí a sdružení ve volbách zamíchají kartami a jak už bylo napsáno v článku, je to o lidech. Buď chtějí udělat něco pro Prahu a pak můžeme mluvit o spolupráci nebo chtějí dělat něco jen pro sebe a svou kapsu a pak spolupracovat nebudeme. „Tradiční“ strany to nebudou mít jednoduché.