MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA

originální osobnost, konečně,jako každý člověk
  • KDU-ČSL
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.07.2014 15:41:43 - Venda-jogista

III.sv.válka

Ad.: „Světová válka se vyloučit nedá. Můj děda i praděda byli veterány z první světové války a mysleli si, že nic takového se už nemůže opakovat. A pak přišla druhá světová válka,“

Tvůj děda a praděda nebyli místopředsedy vlády. Myslíš si, že svou politikou, kterou vedeš lidovce / tvoje kytice pro podporu teroristům v Sýrii na úplném začátku konfliktu/, kteří by měli milovat bližního svého jako sebe sama, vedeš i naši Českou republiku do války?
Václav Žáček,Moravská Třebová

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.07.2014 10:36:33 - MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA

To nebyli. Ale tato paralela má logiku v tom, že vyloučit to nejde. Ne, to si nemyslím. Naopak, domnívám se, že svojí politikou vedu KDU-ČSL od úspěchu k úspěchu a rozhodně ne k válce. Odporovat zlu se musí u od základu. pokud za teroristy považuješ neozbrojené civilisty protestující na veřejném prostranství, do kterých se střílí kulomety, pak nemám komentář...Chápu, že ti vadí, že jsem KDU-ČSL nezakormidloval nalevo od KSČM, že jsme udělali pod mým vedením lepší výsledky než v roce 2006, 2008 a 2009. Chápu, že to je pro tebe hořká pilulka, ale je to realita.