Bc. Lukáš Herold

  • ODS
  • Praha 5
  • územní plánování
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,68. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.07.2014 15:45:12 - Kvvěta

starosta

Dobrý den, chtěla bych se zeptat, jak chcete předejít tomu, aby se na 5 nestalo to, co v tomto volebním období..Tedy rozhádaná radnice, odvolání starosty, odchody ze stran apod.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

17.09.2014 14:19:54 - Bc. Lukáš Herold
 Vážená paní,předně se omlouvám, že vám odepisuji až nyní. Z hrůzou jsem včera zjistil, že v mém profilu na parlamentních listech je rubrika dotazy a že tam mám několik nezodpovězených.  Politická kultura v naší zemi je na velmi nízké úrovni. Proto se přeběhlictví a podobným praktikám nelze zabránit. Krom toho politika přitahuje lidi chtiví moci a ti se jen tak nevzdají své vidiny. Proto někteří lidé, kteří odešli z jedné strany se cpou do druhé, třetí, čtvrté. Praha 5 je toho extrémní případ. Nenáviděný starosta Jančík dnes kandiduje za Konzervativní alianci. Bývalá místostarostka za TOP09 Kratochvílová za Restart, bývalý člen ODS Skalický je zas lídr Hnutí pro Prahu či trojka na kandidátce Hnutí Ano bývalý sociální demokrat Lachnit. Stejně tak je zajímavé kam se přesunuli politici strany Věci veřejné. Paní Hakenová a Homola jsou jedničkou a dvojkou na kandidátce Demokratů Jana Kasla a pan Vejmelka s panem Bauerem jsou lídry Sdružení nezávislých kandidátů. Prostě a jednoduše v tom se už nikdo nevyzná. Věřím v hodnoty a fungování tradičních stran. Proto jsem stále v ODS a je jedno jestli nyní je či není na politickém výslunní. Když jsem před 17 lety do ní vstupoval, říkal jsem si sám pro sebe jednu podmínku, že vstupuji do první a poslední strany ve svém životě. Myslím, že v tuto chvíli je vše v rukou voličů. kteří buď dají důvěru tradičním stranám s relativně větší možností vytvořit stabilní a smysluplně fungující vedení radnice, nebo dají na líbivé sliby přeběhlíků, kteří budou přebíhat a přebíhat.
S pozdravem
Lukáš Herold