Mgr. Miluše Horská

  • BPP
  • Pardubice
  • místopředsedkyně Senátu
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,75. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

30.07.2014 10:55:06 - prosenk

Je na každém šprochu pravdy trochu?

Paní senátorko, je pravda co se říká mezi vašimi blízkými "kamarády", že zastáváte názor potřeby účastí na akcích všeho druhu (i neveselé akce), především na těch, kde jsou zástupci médií a tím být viděna? (toto jsem tedy slyšel ve městě Chrudim).

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.09.2014 14:36:10 - Mgr. Miluše Horská
 Dobrý den,

děkuji Vám za Vaši ochotu ověřit si informaci, kterou máte z doslechu. Jako místopředsedkyně Senátu dostávám mnoho pozvánek na akce různého typu. I na ty neveselé. U většiny z nich, ať už to jsou odborné semináře, kulaté stoly, konference k projektům neziskových organizací nebo piety a vzpomínkové akce, vnímám jejich potřebnost. Reagují na aktuální společenské otázky, mají významné dopady, nesou důležitá poselství. Proto je těžké odmítat pozvání na řadu z nich, ale časové možnosti mě nutí vybírat jen ty, které považuji za nejdůležitější. Kvalitní akce pak logicky lákají i zástupce médií, i když si na rozdíl od svých „kamarádů“ z Chrudimi, jak píšete, nemyslím, že by byl zájem novinářů o dobré projekty dostatečný. Když už je ale nějaká akce zaujme, přítomnost politiků je pro ně většinou nezajímavá. A tak by má účast na akcích jen proto, abych „byla viděna“, byla ztrátou času, kterou si nemohu dovolit.