MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA

originální osobnost, konečně,jako každý člověk
  • KDU-ČSL
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

30.07.2014 14:35:59 - Mrakovic

Odstřelování z kulometů

MOžná by stálo se podívat znovu jak to opravdu bylo. Věta:"neozbrojené civilisty protestující na veřejném prostranství, do kterých se střílí kulomety" je něco co se mohlo zrodit pouze v blouznivé hlavě, která si nasadí barevné brýle. Kdo střílel se současná garnitura nesnaží objasnit, proč? Unikli informace z diplomatických kruhů, že to vůbec nebylo na pokyn tehdy mocných. Je asi jedno, že to nebylo z kulometů ale odstřelovaček. Myslíte, te použití balistických raket na vlastní lidi, pardon mluví rusky tak se zabíjet mohou (dle vyjádření Porošenka), balistickými raketami a odstřelovat dělostřelectvem? Také by ste proti Moravě použil Balistickou raketu, pokud by měla vzniknout samostaná Morava? Vždyť východní Ukrajina na nikoho neútočí !!! Jen jí zakazují mluvit Rusky, vypínají ruskou TV a jen zřejmě humálně bombardují. Věříte v Boha? Ptám se protože tomu nevěřím. Takhle se přeci věřící nechová. Nebo je to zvrácená víra.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.07.2014 18:24:28 - MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA
 víte, než někoho začnete urážet, tak si přečtěte, na co jsem reagoval. Na Sýrii, tak proč sem pletete Porošenka? V Boha věřím, ale nechápu, jak to souvisí s tím, že si pletete Sýrii s Ukrajinou?