Ing. Jan Skalický

politické hnutí PRO PRAHU, kandidát na starostu Prahy 5
  • HPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

30.07.2014 19:56:37 - Lukáš Rosák

Jména

Můžete uveřejnit jména Vaší kandidátky? A můžou voliči poslat příspěvek Vaší straně někam?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

31.07.2014 12:48:19 - Ing. Jan Skalický
Pokud se nechcete aktivně účastnit dění v politickém hnutí Pro Prahu, ale rádi byste i tak nějakým způsobem přispěli na jeho chod, dáváme vám možnost stát se našim váženým dárcem. Postaráme se o to, aby i sebemenší příspěvek našel účelné využití.

V případě zájmu o poskytnutí finančního daru nás kontaktujte na adrese info@proprahu.cz a my vám řekneme více o možnostech, jak nám můžete přispět.

Mám neskutečně dobrý pocit, že kandidátka obsahuje pestrý výběr lidí různých profesí, různého věku a těším se na pokračování volební kampaně a, doufám, po úspěšných volbách, na společnou práci. Až budete číst volební lístky, najdete na kandidátce politického hnutí PRO PRAHU (i když přesný název kandidátky vám ještě mnohokrát připomeneme) lékaře a ředitele nemocnice, advokáta, vysokoškolskou učitelku, živnostníky i podnikatele, školníka gymnázia, specialisty v různých oborech, dirigenta a sbormistra, hostinské i obchodnici s farmářskými produkty – prostě paletu nejrůznějších profesí. Konkrétní osoby Vám budu postupně představovat. Věřím, že budete nadšený z jejich profesního i osobního života stejně jako já.

Ing. Jan Skalický, politické hnutí PRO PRAHU
kandidát na starostu Prahy 5