MUDr. Jiří Koskuba

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,66. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

31.07.2014 18:37:33 - Lukáš Rosák

Dotaz

Pane doktora, jako poslanec za hlavní město země, co říkáte na toto: http://www.parlamentnilisty.cz/zpravy/kauzy/Humr-vino-sneci-Jak-z-nasich-penez-obedva-politicka-TOP-09-Mame-uctenky-329088

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.08.2014 15:26:40 - MUDr. Jiří Koskuba
 

Vážený pane Rosáku,

soudím, že jak vidno z fotografie, že paní starostka je nejen elegantní dáma. Ale i vybraná gurmánka. Dal bych si taky, ale já chodím za své na klobásu za 50 Kč na Malostranské náměstí. Nestěžuji si, chutná mi a jsem po zhusta dusném jednání ve sněmovně na čerstvém smogu.

Další snad netřeba komentovat. Ač původem ze Žižkova, osobně paní starostku neznám. Ani jsem ji nevolil. Popřemýšlet nad jejím životním stylem za veřejné peníze by tedy spíše měli ti, kteří tak učinili. Jistě bude kandidovat znovu. Ale nechci voliče v Praze ovlivňovat. Oni mají na TOP 09 prostě jistou slabost. Za knížecí dýmku a motýlek se schová mnohé. Což nám oranžovým, bohužel, moc nejde.

S úctou   jk