MUDr. Karel Podzimek

  • ODS
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,37. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

03.08.2014 19:47:10 - Václav N.

běh do senátu

Trénoval jste nějak na běh do Senátu? Kolik je to celkem km? A co je jeho smyslem? Máte čas vydechnout a popovídat si s občany? Každopádně, evidentně vám již není 20 a fyzičku máte zřejmě dobrou, otázkou je, zda vám to k něčemu bude v politice :-)

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.08.2014 19:50:21 - MUDr. Karel Podzimek
Pěkně zdravím a děkuji za dotaz!
Běh do Senátu měří cirka 210 kilometrů. Trasu jsem si naplánoval po okrese Znojmo, nicméně ta vzdálenost odpovídá vzdálenosti ze Znojma do Prahy. Běh jsem zvolil proto, abych přes léto příliš neotravoval lidi s politikou :-). Zatím je to příjemné, lidi reagují pozitivně, zastavuji se různě na trase, po hospodách, když je příležitost tak se podívám na nějakou místní akci. Kdyžtak se podívejte na můj web www.karelpodzimek.cz, kde mám reportáže z běhání.

Žádný speciální trénink jsem kvůli tomuto běhu neabsolvoval.  Cvičím pravidelně. Snažím se min. 2x týdně běhat, 2x týdně jezdím na kole a pokud to jde, tak si jdu zaplavat. Krom toho si rád zaběhnu nějaký závod. Naposledy to bylo tento víkend na Vranově, kde jsem jako nejstarší účastník absolvoval tradiční triatlon a skončil jsem druhý. Mě to zkrátka baví.

A jestli to bude k něčemu v politice, těžko říct. Ale jako lékař se držím (možná ohrané) zásady, že ve zdravém těle, zdravý duch.

Mějte se hezky! Karel Podzimek