MUDr. Karel Podzimek

  • ODS
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,37. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

04.08.2014 22:18:20 - krissus

Nikdy nepochopím.

Nikdy nepochopím, jak může inteligentní chlap kandidovat za stranu mafiánů. Pan Nečas a jeho kauza s paní Nagyovou jsou toho jasným příkladem. A to nemluvím o místní politice pana Nezvedy a Krejčíře. Co Vás pane doktore k tomuto zoufalému činu vedlo?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

05.08.2014 20:12:07 - MUDr. Karel Podzimek
 Dobrý den, rozhodně nevnímám ODS jako stranu mafiánů, i když takovou získala zejména mediální pověst. Věřte mi, že i během své dosavadní krátké kampaně jsem v ODS poznal spoustu inteligentních, férových lidí, které žene dopředu společná idea a vnínámí světa, a co mě těší ještě víc, že se mezi nimi objevuji i mladí lidé. ODS se v minulosti dozajista dopustila řady chyb, což souvisí i s několikaletou účastí ve vládě a s řadou koaličních kompromisů, nicméně nezastírám, že některé osobnosti také selhaly.

ODS je tradiční a konzervativní strana s více jak 20 letou historií, která deklaruje ty samé životné názory a postoje, které zastávám já. Myslím si, že v podzimních volbách má tato strana jednu z posledních šancí na restart a já se pokusím být jí v tomto restartu užitečným.

Zdravím vás, Karel Podzimek