MUDr. Eva Kašová

Poctivě v medicíně, odpovědně v Senátu.
  • BPP
  • Rakovník
  • zastupitelka města
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,34. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

07.08.2014 17:28:48 - Ing. Ondřej Fudaly

Ještě jednou proč

Dobrý den, zopakuji tedy své dotazy ještě jednou. A jako člen strany, za kterou vy kandidujete se domnívám, že mám právo znát odpovědi. Takže bych prosil více vaší ochoty a aby jste se věnovala tomu, co jste si vybrala.
1)Proč jste se rozhodla kandidovat?
2)Proč kandidujete za KSČM?
3)Proč nejste členkou KSČM? Co vám v tom brání? Sama uvádíte, že máte soukromou praxi, strach o zaměstnání tedy určitě nemáte, přesto vám strana nevoní ale její peníze a propagace ano?
4)Vaše předchozí a současná politická praxe?
5)Vaše příbuzenské, finanční či jiné vztahy s Vostrou a Mrencovou?
6)Čtete vaše příspěvky na webu Haló novin? Proč nereagujete na diskusi pod nimi?
7)Funkci, do které by vás lidé zvolili, by jste se nevěnovala naplno, pouze by jste pobírala plný plat a zabírala místo?
Nejedná se o žádné tendenční názory. Odpovědi zajímají nejen mne. Pokud si myslíte opak, přesvědčte mě, že nemám pravdu. PS: Ve vašem volební obvodu mám velmi mnoho známých - voličů.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

08.08.2014 8:10:30 - MUDr. Eva Kašová
Dobrý den, vše, co jsem chtěla sdělit, jsem sdělila prostřednictvím volebních materiálů a navíc se denně setkávám s lidmi ze svého volebního obvodu. Na některé své dotazy si vlastně odpovídáte sám a evidentně žádné vysvětlení nečekáte. Přeji Vám hezký den.