Petr Cvalín

https://www.facebook.com/petr.cvalin.58/
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 4,45. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

13.08.2014 17:03:33 - Hana Chábová

Usměrnění europoslance Štetiny

Kdo a je-li to vůbec v něčích silách, může usměrnit veřejné vyjadřování osobních militantních, nenávistných protiruských názorů Štětiny , zastupuje celou ČR, její zájmy . Je možné ho nějakým mechanismem odvolat ? Je to ostuda naší země. 70% obyvatel ČR nesouhlasí s jeho názory.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

11.12.2014 21:02:25 - Petr Cvalín


Dobrý večer.

Pan Štětina ze zahraničního pohledu zastupuje Českou republiku, ale mohu Vás ujistit, že tomu tak není. Pan Štětina zastupuje sám sebe a stranu, za kterou do Evropského parlamentu kandidoval. Pan Štětina svými nenávistnými výroky na adresu Ruské federace poškozuje jak stranu, za kterou kandidoval jako nestraník do Evropského parlamentu, tak v očích ruské veřejnosti bohužel poškozuje i dobré jméno České republiky v zahraničí. Bohužel europoslanec Štětina v Evropském parlamentu místopředsedá Výboru pro obranu  a je členem Výboru pro zahraniční věci, takže jeho hlas je určitě na půdě Evropského parlamentu slyšet.

Na druhou stranu Evropský parlament je plný politických exhibionistů, kteří se chtějí zviditělňovat za každou cenu, i na úkor státu, kterého jsou občany. Například i takový pan Mach, se může právem řadit k těmto exhibionistům. Vzpomeňme si jen na to, jak Petr Mach v europarlamentu otočil zády při hraní hymny. Tímto se pan Mach zviditelnil ihned na začátku svého politického mandátu v Evropském parlamentu.

Pana Štětinu nelze odvolat, neboť to není možné. Leda, že se pan Štětina vzdá svého mandátu, ale to on v žádném případě neudělá, protože si na půdě europarlamentu připadá velmi důležitý, neboť si myslí, že v Evropském parlamentu bojuje proti Ruské federaci a chraní západní Evropu před „ruskou invazí“. Pan Štětina byl vždy politik, který dokázal nenávistně mluvit, ale dobrý skutek pro obyčejné lidi nikdy neudělal a neudělá, neboť mu to jeho hrdost nedovolí.

S pozdravem Petr Cvalín