RNDr. Marta Bayerová

Angažuji se i v občanské iniciativě Alternativa zdola
  • BPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,15. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

16.08.2014 12:28:49 - guffi

senát

Jak se stavíte k zákazu hazard nejen ve Znojmě? Ž e je senát pojistkou demokracie je také otřepaná fáze. Skutečně si myslíte, že při současných pravomocech a počtu obyvatel je tolik potřebných na 80 senátorů? O vás třeba celých 6 let nebylo moc slyšet

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

06.10.2014 12:20:46 - RNDr. Marta Bayerová
Od té doby, co jsem v Parlamentu ČR, tj. 12 let, sděluji občanům v týdeníku Znojemský týden, co se děje v Senátu i v mém regionu, pravidelně každé pondělí. Pondělky jsou také úředními dny, kdy mě každý může navštívit v mé senátní kanceláři. Pravidelně se také účastním všech zasedání Zastupitelstva města Znojma. Ano, vzpomeňte si, například jen, když před předčasnými volbami do PS PČR byla Poslanecká sněmovna rozpouštěná, jakou důležitou roli sehrál Senát. Nebudu populistou, jsem proti zákazu hazardu. Nevidím v tom smysl. Legální hazard vytváří pracovní místa, jsou z něj odváděny daně, některé společnosti přispívají také ve velkém na sport. V případě zákazu, se dle mého názoru stane pouze to, že vzniknou herny na černo.

S pozdravem, Marta Bayerová.