ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,14. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

23.08.2014 10:43:50 - Knoslochová

ministři

Kritizujte Dienstbiera, Zaorálka, Brabce. Je ale objektivně někdo, koho ve vládě hodnotíte kladně?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.08.2014 18:40:26 - Mgr. Petr Adam
 Dobrý den,
Pana ministra Brabce určitě nekritizuji, neshledal jsem doposud mnoho důvodů ke chválení, ale jeho přístup k řešení problémů je určitě lepší než u minulých ministrů životního prostředí, omlouvám se pokud to tak vyznělo.
Ale jinak se přiznám, že k nějakému pozitivnímu hodnocení jsem spíše chladný. Jako příklad uvedu pana ministra financí Babiše. V předvolebních debatách získal mnoho sympatií právě tím jak často opakoval, jak jako mávnutím kouzelného proutku dokáže najít a ušetřit ve státním rozpočtu i 60 miliard korun. Jak vidíte, tak tak snadné to není, protože pan ministr musel pochopit, že šetření lze dosáhnout jen zcela zásadní změnou systému a mnoha zákonů, které jsou nastaveny tak, že je u nás tzv. rozkrádání naprosto legální a zabránit mu nijak snadno nejde. 
Určitě nejsem odpůrcem pana ministra vnitra Milana Chovance, myslím, že doposud jeho rozhodnutí mohu respektovat a například podporuji jeho boj za navýšení platů policistů, hasičů apod.
Opakem je opět pan ministr školství Chládek, jehož vizi na změnu financování sportu naprosto odmítám a hodlám proti současné vizi bojovat všemi politickými prostředky.
A Dalo by se pokračovat. Vláda není ve funkci tak dlouho abych zde sršel nenávistnými komentáři, vlastně mi to není nijak podobné, ale jsem odhodlán reagovat na kroky se kterými nesouhlasím, samozřejmě ne prostým odmítnutím, ale vždy předložením alternativy.
s úctou
Petr Adam