Jaroslav Doubrava

  • S.cz
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,41. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

25.08.2014 21:38:55 - Vasek B.

Putin

Proč podporujete Putina? Vy ho nevnímáte jako ohrožení? Vím, že jste bývalý komunista, ale to byste skutečně chtěl vrátit čas? nezajímá mě odpověď, na čí straně je vina a kdo za celým konfliktem stojí. Jde mi čistě o osobu Putina. Myslíte si, že je demokratický vládce?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

27.08.2014 16:16:37 - Jaroslav Doubrava
Určitě ho jako jakékoli ohrožení pro nás nepovažuji. Není nejmenší důvod. Jestli ho považujete za ohrožení těch vrahounů z Kyjeva pak ano a divím se jeho shovívavosti. Já bych se tak dlouho na vraždění občanů mé národnosti dívat nemohl. Podívejte se, jaký, v podstatě zázrak, dokázal, za těch pár let, udělat s Ruskou ekonomikou! Kéž by byl u nás někdo, kdo by něco takového dokázal s „naší“ ekonomikou. Není a objeví li se, nebude nám v „naší“ republice už nic patřit.

Vrátit čas? Ano, ne však ve všem. Vrátil bych se k systému školství, zdravotnictví, k systému sociálního a důchodového zabezpečení, ale i mezilidských vztahů a tak bych mohl pokračovat. Co bych nechtěl a co považuji za zásadní chybu, byla uzavřená hranice.

Zbývá otázka, zda Vl. Putin je demokratickým vládcem. Vládcem, v pravém slova smyslu ne. V situaci v jaké přebíral Ruskou federaci po opilci Jelcinovi asi musel a v současné době i musí být dost autoritativním. Jinak by toho úspěchu s jejich ekonomikou nemohl dosáhnout. Jsem přesvědčen ale, že jedná v mantinelech, které mu jejich ústava dovolí. Za stejně, možná více autoritativního považuji Obamu. Zajímavé je, že to nikomu nevadí. Proč asi? Pokud vím, všechna závažná rozhodnutí Vl.Putin konzultuje s parlamentem. Myslíte, že to není demokratické řízení federace? Já si myslím, že ano. Nevím jestli s mou odpovědí budete spokojen a souhlasit. V každém případě Vám za položení otázka děkuji a přeji příjemné dny. Jaroslav Doubrava