MUDr. Zdeněk Schwarz

ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,01. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

27.08.2014 7:07:26 - JsteZločinci

Nechápete jak může někdo zradit stranu?

Jednoduše. Říká se tomu vzdělávací vývoj a postup dál. . Je to jako ve škole, pochopíte malou násobilku a postoupíte do dalšího ročníku (pochopíte ODS a odejdete)

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.08.2014 11:25:59 - MUDr. Zdeněk Schwarz
Ano, nechápu to. Pokud politik voliče přesvědčuje, že strana je taková a měl by jí nebo její členy volit, tak přeci nemůže za nějaký čas tvrdit opak a nebo jít slibovat pod jinou stranu něco opačného… Nemyslím si, že se lidé mění, ale že v takové situaci jde v 99% o osobní prospěch, udržet se tam, kam se dostali a kde jsou. Jako ve sportu neschvaluji přestupy mezi kluby. Jak někdo může být např. Sparťan a poté přejít do Slávie? Ano, je to možné, ale potom to nebyl Sparťan, ale jen prospěchář, který jde za ziskem, vždyť fotbal mohl hrát stále. Já bych třeba nevolil politika, který přestoupil a změnil dres. Já mu prostě už nevěřím. Považuji v takovém případě i jeho dřívější slova a sliby za lež. To není vzdělávací vývoj a postup dále. A politika není jako škola, v politice mají být už absolventi škol. Občan – volič nechce aby se na nás politici učili a dělali chyby, což k výuce patří. S takovými politiky běžte jinam, ty já nechci. A k pochopení ODS bych to upřesnil, že jste spíše prokoukl ty nevzdělané žáky, kteří odešli nebo museli odejít…, protože ODS poškodili. Je nefér tvrdit, že jen ODS je ta špatná a odsouzená k zániku. Všechny strany jsou na tom stejně, každá má své omyly a lumpy a většina již prošla obdobím krachu a nezdaru, některé i několikrát.