Ing. Jan Skalický

politické hnutí PRO PRAHU, kandidát na starostu Prahy 5
  • HPP
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,2. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

30.08.2014 9:31:42 - flip

strážníci

Chcete strážníka do každé ulice? Kolik jich tedy bude podle vás v ulicích celkem? A nemyslíte, že budeme trochu působit jak policejní stát? Už teď jsme v Praze dost sledovaní například při výstupu z metra. A další věc: Nemyslím si, že by městští strážníci měli moc pravomocí, takže se ptám, nač strážník v každé ulici?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.08.2014 23:06:15 - Ing. Jan Skalický
Strážník do každé ulice - tedy zvýšení bezpečnosti občanů -  je velmi zásadní cíl našeho programu. Jistěže nebude v každý okamžik v každé ulici strážník, ale je třeba, aby byli významně vidět v každou denní a noční hodinu, zejména v exponovaných místech. Určitě tam budou potřebnější než při masovém nasazování botiček na auta. To je přece úplně nesrovnatelné s kamerami třeba v metru. A vůbec se v tomto případě nedá mluvit o policejním státu, tady budou strážníci chránit bezpečí a pořádek občanů. Právě občané se musí cíti bezpečněji, ne zloději, násilníci či feťáci! A že by měli strážníci málo pravomocí? Určitě ne, a pak je taky důležitá spolupráce a koordinace činností s Policií ČR. Zkrátka a dobře: se Skaldou bezpečně!
Ing. Jan Skalický, politické hnutí PRO PRAHU, kandidát na starostu Prahy 5, www.skalicky.cz