Martina Dlabajová

  • ANO 2011
  • europoslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 1,21. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.09.2014 11:45:52 - Jurka Z.

nezaměstnanost mladých II.

Děkuji za odpověď. Můžete ale už nyní prozradit, zda centrální systém s nabídkami pracovních míst je to, čím byste se chtěla zabývat, pokud to jde? Jet někam do ciziny, bez práce je pro někoho nemyslitelné, kdyby si ale práci mohli sehnat snadno dopředu, možná by je to přimělo víc cestovat a ve výsledku by to prospělo všem, protože vzdělání je základ všeho, ne?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.09.2014 9:52:44 - Martina Dlabajová
Vážený pane Jurko, nedávno jsme představili projekt, kterému se budu chtít věnovat a na kterém budu také pracovat. Jedná se o motivační stáže pro mladé a základní informace se můžete dočíst např. zde: http://www.novinyzlinska.cz/mladi-si-mohou-splnit-svuj-profesni-sen. Samozřejmě více informací bude následovat společně s vývojem tohoto projektu.Pokud hovoříte o potřebě centrální nabídky pracovních míst, pak můžete využít např. službu EURES, což je evropský portál pracovní mobility s nabídkou pracovních míst po Evropě.Děkuji za dotaz a přeji hezký den.