Pavel Telička

  • BPP
  • Středočeský kraj
  • krajský zastupitel
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,32. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.09.2014 14:54:34 - David Fetrle

spor o sankce

Pane Teličko, vy jste zastáncem sankcí, co říkáte na výrok premiéra, kteří říká, že k ničemu nevedou a nechce se připojit k dalším? A jak nás vnímají ostatní země? Mají některé také problém se dohodnout, nebo jsme výjimka? Nebylo by to poprvé.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.09.2014 18:03:53 - Pavel Telička
Pane Fetrle, ja jsem zastancem spolecneho a efektivniho postupu EU a implementace dohodnute strategie. Kroky EU by mely byt primerene situaci a mely by se snazit napomoci politickemu a diplomatickemu reseni a snizeni utrpeni lidi v dane zemi. Situace v miste dle meho jasne legitimizuje sankce, ktere byly primerene situaci pred urcitym casem. Situace se vsak vyrazne zhorsila. Je tudiz opodstatnene, aby dosavadni sankce byly vyhodnoceny a dle meho nazoru zprisneny.
K p. premierovi. Necht tedy sva slova jasne a prukazne zargumentuje. To postradam. Muj nejvetsi problem vsak je, ze popira sam sebe a tudiz I duveryhodnost CR. Na jedne strane je pro efektivni spolecnou politiku EU, na strane druhe jeste pred zahajenim summitu strategii EU verejne zpochybni. To potesilo jen Rusy. Co si o tom mysli absolutni vetsina EU clenu, si dovedete predstavit. Na samotnem summitu obdobnou pozici zastavaly jen Slovensko, Madarsko a Kypr. Dekuji.