MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA

originální osobnost, konečně,jako každý člověk
  • KDU-ČSL
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.09.2014 23:16:17 - občan z Prahy

Před 46 lety naši zemi obsadila cizí vojska. Myslím, že dnes, kdy žijeme ve svobodě a demokracii...

A my žijeme ve svobodě a demokracii???
Pane Bělobrádku, svoboda a demokracie vypadá JINAK. Především: v takové společnosti funguje objektivní zpravodajství a objektivní informace. Tendenčními zprávami je krmen občan, který má být manipulován. (A prosím, nesnažtě se nás přesvědčovat o objektivitě našeho zpravodajství, a to ani ve veřejnoprávních médiích - to už byste se shodil dokonale) Dále: Ve svobodné a demokratické společnosti dominuje PRÁVO. Po svobodě neběhají gauneři-miliardáři, kteří okradli tento stát a jeho občany - a na druhou stranu neskutečně zločinní exekutoři nelikvidují nešťastné poctivé lidi, kteří třeba nikoliv z vlastní viny přišli o práci!! A v neposlední řadě ve skutečně demokratické společnosti má občan právo odvolat politika/ stranu, která se k moci dostala lživými, nereálnými sliby, které nesplnila. Svoboda a demokracie vypadá zcela jinak, než jak se nám snažíte namluvit! Největší část lidí žije pod neskutečným ekonomickým jhem a trvalým strachem ze ztráty jistot

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.09.2014 22:38:50 - MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA
 mám dojem, že vaše a moje definice svobody a demokracie se s vašimi příliš nepřekrývají. Přičemž netvrdím, že naše demokracie je dokonalá. Že zde není právní stát, to si stále myslím. Abude to trvet generaci, možná dvě, než se to povede ustálit.