Mgr. Stanislav Huml

Zemřel 28. prosince 2021
  • SOCDEM
  • Brandýs nad Labem-Stará Boleslav
  • zastupitel obce
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,98. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.09.2014 14:30:14 - MichalKučera20

žijte dál v pravdě

Dobrý den moc si vážím vaší odvahy žít v pravdě.
Prosím pokračujte v tom dál a pokuste se ještě víc zesílit svůj hlas v otázce teroru na Ukrajině. Youtube je plný pravdivých videí z míst kde dochází k vyvražďování civilního obyvatelstva armádou jejich vlastní země. Je to hrůzné zvěrstvo a pravda musí bít na očích stejně tak často jako ty lži kterými jsou zahlcováni lidé této a dalších zemí.Jinak ztrácíme možnost volby. Máte mou plnou podporu. Politická smrt kterou vám neustále vyhrožují není smrtí skutečnou. Využijte svého postavení dokud to jde co nejlépe. Všechno dobré se vám vrátí dvojnásob, to nedokáže nikdo popřít. To se stane. Mám pocit že se opět schyluje k okamžiku kdy si budou muset lidé celého světa muset vybrat jestli chtějí dobro nebo zlo. ale je potřeba znát skutečnou pravdu o tomto zle a dobru. Jinak se rozhodnou špatně a vše se jim vrátí dvojnásob. Buďte tím kdo jim dá tu pravdivou volbu. Byl jste k tomu vybrán.
děkuji
Michal Kučera

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

20.09.2014 17:41:26 - Mgr. Stanislav Huml
Dobrý den,díky moc za váš dotaz a za důvěru. Necítím se býti mesiáš a nebojím se politické smrti. Vím přesně, že mi nehrozí. Dělám od začátku jen kroky, které mohou pomoci zabránit válce. K tomu patří hledání agresora. Kladu otázky, které jsou možná nepříjemné, ale jsou relevantní. Vede to jen k odkopání pozic některých redaktorů, či médií. A to je dobře. Nebojte, budu v tom pokračovat. Jsme na prahu války a jde o budoucnost našich dětí,.