Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.09.2014 11:03:01 - Marek Horvát

průšvihy ČSSD

Jak lze vyčíst z různých médií, nejvíce problémů má ale nyní ČSSD. Např. podivné telefonáty hejtmana s Dědicem, řada radních ČSSD je stíhána a co víc, řada členů vás opouští. nemyslíte, že je na čase se zamyslet i nad sebou?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

23.09.2014 14:44:53 - Ing. Antonín Seďa
 Děkuji za dotaz.Ano,vždy je nutno se podívat do zpětného zrcátka a pokusit se napravit to,co se pokazilo.Nicméně každá politická strana má svůj program a pak členy - politiky,kteří tento program prosazují v praxi.A opravdu se někdy stane,že politik neunese svoji odpovědnost a zklame nejen veřejnost,ale zejména své spolustraníky. Prostě je nutno oddělit zrno od plev.To by mělo platit i v politice. Problémem je, že deska média neposkytují úplně a pravdivé informace.Často sklouzávají k tendenčnosti a ke zjednodušování. Pak se problém bagatelizuje a neukazuje se na konkrétního viníka. Chápu,že i v novinařině platí,koho chleba jíš ,toho píseň zpíváš. Ale to není profesionální a hlavně je to neobjektivní.