Ing. Zbyněk Stanjura

  • ODS
  • ministr financí
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,82. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.09.2014 13:58:48 - občan z Prahy

Porovnání dneska s dobou před listopadem

Pane Stanjuro, reaguji na vaši výzvu "porovnejte si stav, ve kterém tehdejší politická reprezentace předala zemi, a dnešní nebo loňský, když budete mluvit o roce 2013".
Dobrá. Máte smůlu, jsem pamětník: tehdy jsme měli fungující průmysl, který exportoval i na západ. Dnes z něj máme rozkradené trosky. Tehdy jsme měli zemědělství, které nás plně uživilo, dnes žereme drahý dovážený hnůj. Tehdy školství produkovalo absolventy, kteří něco uměli. Tehdy byly peníze na kulturu, vědu, stavěly se byty pro lidi a ne pouze pro milionáře. Tehdy nebyli bezdomovci a neměli jsme tři čtvrtě miliónu lidí bez práce!!! Tehdy neměla republika dluh, dnes má skoro DVA BILIONY! Ale pravda, stáli jsme fronty na banány a zločinné strany, které by rozkradly tuto zem, byly zakázány. Tehdy spočívala demokracie v tom, že lidé mohli rozhodovat o věcech, které se jich bytostně týkaly - třeba o výstavbě školek. Dnes se můžeme svobodně a demokraticky uvolit - a stejně jsou u koryt stále stejní prospěcháři. Nebo ne?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

Tento dotaz čeká na zodpovězení.