PhDr. Martin Komárek

  • ANO 2011
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,32. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.09.2014 16:04:11 - pokus

Pane Komárek

Já si troufám tvrdit že s tím Ruskem nemáte pravdu ! Protože na Ukrajině došlo ke svržení vlády i prezidenta v rozporu jak s ústavou tak i s demokratickými principy . Vyhlášením referenda na Krymu došlo také k porušení ústavy ( kdo byl ve větším právu ? ) . Komunista Chruščov předal Krym Ukrajině což bylo v rozporu s jejich ústavou i s mezinárodním právem . Je sice pravdou že v roce 1994 byl Krym Ruskem uznán jako Ukrajinský jenomže ptal se někdy někdo obyvatel Krymu zda souhlasí s tím že budou patřit k té či oné zemi !? Nikdo se jich neptal ! Bylo s nimi naloženo jako se stádem ovcí ! To je podle vás ok. ? Na Krymu proběhlo celkem třikrát referendum a vždy se v něm občané vyslovili o znovu připojení k Rusku . Je na tom něco špatného ? Ale vy a vám podobní neustále obviňujete Rusko . Máte opravdu nezpochybnitelné důkazy že na Ukrajině jsou Ruský vojáci ? Máte opravdu důkazy že se Rusko nějakým způsobem podílelo na sestřelení letu MH 17 ? Důkazy nemát ani od proslavené CIA ( Irák Sýrie

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

31.10.2014 13:39:48 - PhDr. Martin Komárek
 Rusko je jednoznačně agresor, který porušil mezinárodní právo. Vaše argumenty jsou oprávněné, ale netýkají se tohoto faktu. To není domněnka, ale fakt.