MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA

originální osobnost, konečně,jako každý člověk
  • KDU-ČSL
  • Královéhradecký kraj
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -0,07. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.09.2014 9:54:06 - občan z Prahy

Jiných odpovědí na svých 10 otázekse asi nedočkám

Ad 1-5 a ad 10) pan prezident jasně řekl, že od našich tajných služeb takové JEDNOZNAČNÉ informace nemá. Od vás jednoznačnou odpověď nejsem schopen dostat.
Ad 5, 6 a 8) opět jen ničím nepodložené plané řeči
Ad 9) o tom, zda Rusko je agresor, zde vedeme od počátku diskusi a vy své tvrzení nejste schopen jednoznačně doložit
Ad 10) jeden z vás dvou nemluví pravdu a tedy klame veřejnost. Vy tedy jako člen vlády tvrdíte, že to je pan prezident?
Pane Bělobrádku, touto delší diskusí jste mě přesvědčil, že nejste typem pro mě volitelného politika. Ne kvůli rozdílnému přesvědčení, ale kvůli důvěryhodnosti. Evropa by neměla být stádem, které bečí o jednotném postoji, ale které má SVŮJ rozum a SVOU hlavu. Zejména, je-li ovládáno bačou proti svému prospěchu. Ale i na tuto otázku budete mít jistě jiný názor. Doufám, že rozhodnou VOLIČI. Rostoucí podíl nových stran a hnutí dává více za pravdu mému názoru. Nebo máte jiné vysvětlení?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.09.2014 11:00:39 - MVDr. Pavel Bělobrádek, Ph.D., MPA
 1-5,vláda ano, pak je otázkou, zda se jich ptal. 9. já nic dokládat nemohu. Od toho jsou naše tané služby a velvyslanci10. nic takového netvrdím. Vy tvrdíte něco o panu prezidentovi, ne j, mluvím za sebe. Máme svoji hlavu, rozhodně se nenecháme opít kgbáckou propagandou. Určitě rozhodnou voliči, pokud nebudeme okupováni. Jde o dlouhodobost. Podívejte na ODS,jaká byla a jaká je teď.