ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,86. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

28.09.2014 22:34:14 - hana navrkalova

Co uděláte?

Dobrý den, váš boj o billboardy chápu a sama jsem pro jejich omezení - je jimi zaplavena nejen Praha, ale i celá republika. Samotné billboardy ale Prahu 5 nepozvednou, konkrétnější plán nemáte?? Děkuji, obyvatelka Prahy 5.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

28.09.2014 22:45:45 - Radek Klíma
 Dobrý den Hano, děkuji za Váš názor ohledně billboardů, který s Vámi i s vedením TOP 09 sdílím a budu se jej snažit realizovat i v Praze 5. Co se týče Vašeho dotazu na mé konkrétní kroky, rád Vám je ve stručnosti představím, detailněji popsané je pak najdete na mém webu www.radek-klima.cz
Své priority jsem soustředil do pěti hlavních témat: zklidnění dopravy (například snaha o vybudování dvorského mostu či podzemní varianta radlické radiály), podpora škol a školek (optimalizace počtů dětí ve třídách a finanční podpora učitelům) , boj se zločinem (Praha 5 bez hazardu), pomoc potřebným skupinám (senioři, matky s dětmi, spolupráce a podpora neziskovým organizacím a církvím) a otevření radnice občanům (rozlikávací rozpočet on-line a či pravidelná setkávání s občany. 
Velmi rád Vás osobně přivítám v naší kavárně na Štefánikově ulici 28 na Smíchově, jste srdečně zvána!