Mgr. Simeon Popov

zastupitel MČ Praha 3
  • TOP 09
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -2,4. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

01.10.2014 13:25:25 - mamba

Přináší politické strany něco nového?

Váš článek jsem četl dvakrát, ale odpověď a váš názor jsem se nedočet. Bylo by hodně smutné, kdyby vedení města nebo městské části spravovalo město k horšímu, když už, tak nedělají nic a jak ukazují poslední volby, lidé už dosavadním stranám nevěří a hledají alternativu. A já se nedivím, sám tak smýšlím. Vy ano? Proč volit třeba v Praze TOP 09, v jejíž čele stojí většinou lidí tak nenáviděný Hudeček. Nemáte někoho lepšího?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

01.10.2014 14:44:56 - Mgr. Simeon Popov
Dobrý den,děkuji za dotaz! Přiznám se... článek jsem psal tak, aby se čtenář zamyslel a pak si byl schopen sám vytvořit odpověď. Úspěchem by bylo, kdyby volič, který nevolí nebo sporadicky, teď volit šel. Neříkám, že vše a všichni jsou dokonalý. Průzkum popularity beru velice s rezervou, jelikož nemůže být hodnotícím měřítkem skutečně odvedené práce. Jediným ukazatelem jsou pro mne výsledky voleb a tam se uvidí, kdo je a kdo není populární. Přeji Vám šťastnou a správnou volbu kandidátů nebo politické strany ...