JUDr. Vojtěch Filip

  • KSČM
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,54. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

15.10.2014 11:03:08 - občan z Prahy

Proč nejste slyšet? Proč nejste vidět?

Už je to nějaká doba, co jsem v tomto duchu diskutoval s jedním z lídrů KSČM (a už nevím, zda s panem Dolejšem či Filipem). Ta diskuse mě zklamala, defenzivní přístup beze snahy o výraznější prosazení na mediálním poli považuji za chybu. Vymlouvat se na media a jejich nezájem je jistě pohodlné. Chyběla mi od něj vůle k boji s médii! Třeba i včetně žalob, že menší strana TOP09 má Kalouska v TV denně a komunistu tam nepustí...! Na podobný problém dojíždí i Okamura. KDO NENÍ V MÉDIÍCH S NOSNÝM TÉMATEM, JAKO BY NEBYL!!! A když tam nemohu, veřejně si stěžovat, že tam nemohu, tázat se, PROČ tam nemohu jako jiní!!! Obracet se na Radu pro rozhlasové a tel. vysílání! Na soudy! Prostě bojovat, prosazovat se, bojovat s těmi, kdo mi v tom brání, zviditelňovat se, dostat na veřejnost moje témata jinými cestami, když media mi to neumožňují! Třeba i formou stížností... CHYBÍ VÁM DYNAMICKÁ OSOBNOST.

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.10.2014 11:44:15 - JUDr. Vojtěch Filip
0 0 1 55 320 skacel.milos@seznam.cz 2 1 374 14.0 Normal 0 false false false CS JA X-NONE

Otázka médií je daleko složitější, co se týká objektivnosti a vyváženosti zejména politických diskusí, tak tímto zákonem jsou vázána pouze veřejnoprávní média a v těchto případech se naši členové a sympatizanti obrací se svými stížnostmi na příslušné Rady. Co se týká soukromých médií, tak je pouze na jejich rozhodnutí, koho budou “mediálně” zviditelňovat http://www.parlamentnilisty.cz/politika/poslanecka-snemovna/Kasleme-na-vas-soudruzi-Rozhovory-s-vami-odmitame-tisknout-vzkazaly-velke-noviny-KSCM-A-je-zle-336128.