Ing. Radka Maxová

  • europoslankyně
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,24. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

17.10.2014 9:48:20 - guffi

komunisti

Byť na komunální úrovni, ale přesto, myslíte si, že je vhodné se spojit s komunisty? A když sme u komunismu, myslíte si, že jsme se s minulostí po 25-ti letech dokázali vypořádat? Já se obávám že ne, když lidé stále volí komunisty a demokratické strany s nimi uzavírají koalice

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

30.10.2014 19:15:46 - Ing. Radka Maxová

Dobrý den,

ano, souhlasím s Vámi, myslím si také, že jsme se doposud s komunistickou érou nevyrovnali a nevypořádali. Myslím, že jsme „nechtěli být jako oni“, tak jsme umožnili velkému množství lidí, kteří si s morálkou a svědomím příliš nedělají hlavu, nabrat dech. Dostali jsme se tak do situace, kdy jsme přece „demokracie“ a všichni mají práva. Bohužel – to je ten problém. Všichni si uvědomují svoje práva a málokdo svoje povinnosti. Já osobně bych se nespojovala v místě mého komunálního obvodu s komunistickou stranou, ale nemohu přestupovat zákony této země a pokud to demokratický a volební systém této republiky povoluje, nezbývá mi, než se snažit propagovat svoje argumenty a svoje přesvědčení a tím se snažit dosáhnout kýženého cíle.


Radka Maxová