Ing. Antonín Seďa

  • SOCDEM
  • mimo zastupitelskou funkci
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 0,08. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.10.2014 11:10:18 - Kramářová

kdo nahradí Gajdůškovou?

Dosta pochybuju, že mi vedení strany odpoví, ale jak se říká boží mlýny melou pomalu, ale jistě. Zajímalo by mě, kdo nahradí Gajdůškovou ve vedení strany a jako hlavní vyjednavačku s církvemi? Kdy a kdo o tom rozhodne? A neuvažujete do vedení kandidovat vy?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.10.2014 17:49:05 - Ing. Antonín Seďa

Hezký den,děkuji za dotaz a protože nejsem v úzkém vedení ČSSD, mohu pouze okomentovat Vaše vyjádření. Předně, paní senátorka A.Gajdůšková se osvědčila jako politička ČSSD. Opravdu bych nesrovnával běh Božích mlýnů s tím, že paní místopředsedkyně čestně prohrála ve druhém kole. Politika je těžké řemeslo a také často velmi nespravedlivé. kdo to nezkusil, tak nepochopí. A.Gajdůšková bude místopředsedkyní ČSSD až do řádného sjezdu ČSSD, který se koná v březnu příštího roku.Kdo ji nahradí či zda bude opětovně zvolena je na delegátech sjezdu. Podle mého názoru skupina vyjednavačů s církvemi již nevyvíjí žádnou iniciativu. Alespoň já o ničem nevím. Možná, že skupina pouze "spí" nebo již byla zrušena. Přiznám se, že tohle nevím. Co se týká mé kandidatury, tak se přiznám, že jsem nikdy podobnou ambici neměl. Rád pracuji pro místní a okresní organizaci ČSSD, protože jsem ji pomáhal v roce 1989 spolu obnovovat. Nedávno jsem byl opětovně zvolen do zastupitelstva města a to je mé politické hobby již od roku 1994. Rád pomáhám zvelebovat město, kde žiji se svou rodinou a kde mám své přátele. Jako poslanec jsem také plně vytížený a přesto, že si vážím důvěry svých spoluobčanů Uherského Hradiště, jsem přesvědčen, že budu prospěšnější jako zákonodárce, než jako starosta města. nehledě na to, že jsem již dříve deklaroval rozdělení priorit. A také je o mně všeobecně známo, že nerad sedím na více židlí. Vše se má dělat na 100% a den má přece jen pořád 24 hodin.