ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3,83. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

20.10.2014 14:08:06 - brain

restart SPO?

Mluvíte o restartu strany, tím myslíte úspěch jednoho senátora? A co dál? Jak chcete zajistit, že za 3 roky uspějete i ve volbách do PS?

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

21.10.2014 9:49:56 - Jan Veleba
Děkuji za dotaz a velmi rád odpovím. Docílení jednoho senátora v těchto volbách považuji za úspěch. 
Vždyť tak zavedená strana, jako je TOP 09 něčeho podobného nedosáhla, ODS dosáhla jenom dvou senátních křesel. Takže určitě úspěch. Ale abych zůstal na zemi, je to pouze první krok a impuls takříkajíc z hora - budeme víc vidět v Senátu, v médiích. I když kdoví, v neděli odpoledne jsem ve veřejnoprávní televizi v několikahodinovém pořadu Václava Moravce nedostal, na rozdíl od mnoha dalších ani vteřinu času. A to i přesto, že poražená paní Gajdůšková dštila na našeho vítězného doc. Františka Čubu oheň a síru.
Ale zpět. Po tomto úspěchu nastane každodenní mravenčí práce v terénu, s členskou základnou a sympatizanty. Tu pokládám za klíčovou a ničím nenahraditelnou. Cílem bude připravit stranu na krajské volby 2016 a na parlamentní volby v dalším roce. Tyto volby a žádné jiné jsou hlavním měřítkem úspěchu či neúspěchu každé strany. Na rozdíl od právě skončených komunálních a senátních voleb budu mít na přípravu dostatek času (jsem předsedou SPO od 30.3.2014).
A jak chci zajistit, že uspějeme? Stranu sjednotit a tvrdě pracovat. Například tak, jak pracovali naši lidé v senátních volbách pro Františka Čuby.