Ing. René Číp

  • Poruba
  • zastupitel měst. části
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 3. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

21.10.2014 10:10:18 - dubínek

Situace na Ukrajině

Myslíte si, že předčasné parlamentní volby na Ukrajině budou mít zásadní vliv na její budoucnost? A až skončí současná krize na Ukrajině, co myslíte, že bude pak? Vždyť už nyní je na tom Ukrajina ekonomicky velmi špatně

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.10.2014 9:15:09 - Ing. René Číp
V současné době toho parlamentní volby na Ukrajině moc nevyřeší. Nebudou se nejspíše odehrávat na celém území Ukrajiny, ale jen v oblastech pod kontrolou Kyjeva. Navíc nebude zřejmě umožněno kandidovat Komunistické straně Ukrajiny (které byl v parlamentu rozpuštěn poslanecký klub z důvodů prý její proruské orientace). Také vedení kampaně bude zřejmě dosti jednostranně zaměřené a bude vůle umlčovat oponenty. No a posledním z problémů může být i neférové sečtení hlasů.


Co bude až krize skončí si netroufám odhadovat. Záleží za jakých podmínek a jakým výsledkem bude opět nastolen mír. Co se týče ekonomické situace na Ukrajině, tak ta je špatná jak píšete a země se neobejde bez dotací či zřejmě (ne)vratných půjček. Jde jen o to, kdo je bude poskytovat a co za to bude chtít. Růžové zítřky tedy Ukrajinu určitě nečekají.