MUDr. Vít Ulrych

místopředseda Kontrolního výboru města Pardubice
  • KDU-ČSL
  • Pardubice
  • městský radní
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je -1,42. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

22.10.2014 19:52:07 - Anička K.

KDU-ČSL

Dala bych Vám like na váš status, ale nejde to, tak využiji tuto cestu a rovnou se zeptám? Jak se ta vaše radost projevuje a co podle vás za úspěchem stojí? I podle toho, jak lidé smýšlí o restitucích je evidentní, že náboženství u nás občany netáhne

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

22.10.2014 23:40:29 - MUDr. Vít Ulrych
Dobry vecer, Anicko! Skoda, ze zde nejde dat like, ale ten muzete dat jinde, mam i FB stranky ;). Moje radost se projevuje v tom, ze se prave KDU-CSL stava stranou, ktera neni jen pro katoliky nebo jine verici, ale i pro ty, kteri cti obecne hodnoty krestanske demokracie. Nemusite byt verici, ale dulezite je ctit treba to, ze se nebude krast, muzeme podporovat svobodu obcanu a starat se o socialne slabe a nemocne, kteri se o sebe nemohou postarat. Co se tyka narovnani statu s cirkvemi, nelze nez jen zopakovat to, ze co bylo za komunismu ukradeno, tak by melo byt vraceno. Verim tomu, ze cirkev prostredky z restituci prave vlozi mj. do socialnich projektu, ktere pomohou potrebnym, konkretni ciny jsem jiz zaregistroval, doufam, ze i Vy se o tom nechate presvedcit.