Ing. Josef Kott

  • ANO 2011
  • Vysočina
  • poslanec
ProfileTopCardGraphDescription

Průměrná známka je 2,6. Vyberte Vaši známku.

-3 -2 -1 0 1 2 3 4 5

( -3 je nejhorší známka / +5 je nejlepší známka )

Dotaz

30.10.2014 10:01:25 - Vojta U.

řidiči

Auta ve špatném technickém stavu nebudou moci na silnice. Mysleli jste ale také na to, co udělat proto, abyste takovému stavu zabránily? Proč máme auta oproti cizině v tak hrozném stavu? Odpověď je jednoduchá, mají kvalitní silnice, na rozdíl od nás. Jsem velmi zvědav na Vaši odpověď. Děkuji Vojta

Zajímá Vás také odpověď na tento dotaz? Podpořte dotaz tlačítkem níže a my Vám odpověď zašleme na e-mail. Nicky uživatelů, které zajímá odpověď budou zobrazeny níže.

Prozatím dotaz nikdo nepodpořil. Buďte první! .)

Odpověď

04.11.2014 11:55:52 - Ing. Josef Kott
Dobrý den, na otázku jste si ve své podstatě odpověděl sám. Nutno k tomu ovšem dodat, že jistě existují země, kde mají lepší silnice, než u nás, ale existuje i spousta zemí, kde mají silnice podstatně v horším stavu než v ČR. Bohužel výstavba nových silnic a dálnic včetně rekonstrukcí stávající sítě dlouhou dobu stagnovala a současný pan ministr dopravy se snaží řešit nápravu dlouhodobě nedokonale nastaveného systému. Prvotním problémem je ovšem špatný technický stav vozidel zaviněný stářím a opotřebovaností. Je povinností všech řidičů snažit se o co největší bezpečnost, čemuž v rozhodující míře pomůže péče o dobrý technický stav vozidel.